.

Sitter och funderar på hur man kan slösa bort så mycket på en person, utan att man får nåt tillbaka. Hur kan man vara så falsk? Egentligen alltså? En stor lögn. Jag anförtrodde mig åt dig, för jag trodde att jag kunde lita på dig. Istället för att lämna allt har du bara ljugit och dragit ut på tiden. Du kunde ha sagt sanningen och sluppit ljuga och låtsas att allt är som vanligt. Du vet att jag hatar folk som ljuger! Ta tag i ditt liv och dra, vill du ha tillbaka mig som förut så kommer du att få kämpa. Jag vill inte behöva bli på dåligt humör hela tiden när jag tänker på vad du har gjort. Du tror att jag inte märker nånting, men det gör jag, jag märker mycket mer än du tror. Jag vet inte om du läser min blogg men om du gör det så hoppas jag att du tar åt dig! Bästa vänner föralltid va? Vilket bullshit!

Ses om några dagar!

Nu drar jag en bloggpaus fram till helgen, därför att jag har bloggtorka och det finns inte mycket att blogga om den här veckan när jag jobbar. See u!

Bra natt!

Blev fest igår, apkul va dä ya0! Mycket alkohol, mycket skratt, mycket kortspel! Har inte så mycket mer att säga, för idag har jag inte gjort ett skit! Men jag kan säga att det va sjukt kul inatt!


Väntar på den här ungen...


Yasmine aka bögen1234! Hon tvingade mig att göra ett inlägg innan hon kommer hit, så varsågod! Ta och pallra dig hit nu.

Impulsköp

Lite impulsköp fick jag med mig hem.


Tights & T-shirts

Dåligt med sömn

Har bara sovit ungefär 3 timmar inatt. Vaknade helt random när klockan va 4 imorse, och när jag gick upp ur sängen kom det en spindel och kröp precis bredvid mitt täcke! Inte ens i sängen får man va ifred för dom äckliga kräken. Sen när alla har vaknat ska jag ta dammsugaren och totalsanera! Dammsuga väggar, tak och golv. Inte ett spår av spindlar ska finnas kvar! Well, efter att jag upptäckte spindeln la jag mig och försökte sova, men det gick ju såklart inte. Gick ut till soffan men fick ingen ro där heller. Så då satte jag på datorn och tvn! Kanske inte så konstigt att jag inte kunde somna eftersom jag drack en powerking direkt när jag gick upp. Ungefär 3 timmar kvar tills alla andra vaknar... Va ska man hitta på? Ska nog dra upp och tvätta håret, ansiktet och borsta tänderna så jag är klar sen, eftersom jag och pappa ska till Örebro.

Jessica Simpson

Hon måste va den vackraste kvinnan i världen.


Solglasögon utan sol = inte okej!

Solglasögon när det inte finns någon sol, som till exempel på natten eller en regning/mulen dag, är en av de största missarna när det gäller mode! Det ser bara dumt ut; "Hej jag har nya solglajjor och bara måste visa upp dom!" Ingen bryr sig, ta av dig dina jävla solglasögon och visa upp dom en solig dag så ser du genast bättre ut.



Inte bra Rihanna...


En hektisk dag

Måste skynda mig! Nu ska jag och pappa ta en promenad ända bort till Botorp, andra sidan stan, bara för att bilen vi har just nu (Ia's bil) inte startar! Sen ska vi gå tillbaka också, gudars! När vi kommer hem ska vi åka till Örebro, och efter Örebro ska jag till Angelique! Omg hur ska jag hinna med allt? Klockan är redan snart halv 2, måste dra!

Självporträtt

Gjorde ett självporträtt i paint, lite sådär halvslarvigt, fast lite halvsnyggt också!


Lite likt blev det?

Va nöjd!

Hur många har inte dåligt självförtroende och självkänsla, speciellt alla vi brudar? Minst 80% eller nåt sånt skulle jag gissa på! Varför är det då så svårt att va nöjd med sig själv? Varför strävar man efter perfektion? Det finns egentligen inget som kan definieras som perfektion eftersom alla tycker olika! Men hur man än ser ut så är det nästan alltid nåt man vill ändra på. Är man till exempel kort vill man kanske va lång, är man brunett kanske man vill va blondin. Man ser upp till alla kända människor, skådespelare, artister och allra minst fotomodeller. Vid det här laget så vet ju de flesta att alla bilder i till exempel modetidningar är photoshopade. Så varför är det då så svårt att gilla sig själv som man är?

Ingen har såhär slät hud på hela kroppen!


Även jag har haft dålig självkänsla, men jag tänkte att det tjänar inget till, och det är lika bra att fokusera på allt positivt med sig själv. Så hur gör man då för att bli nöjd? Skriv upp en lista, först saker som du inte är nöjd med, och sen det bästa till sist, saker som du är nöjd med! Men dom positiva sakerna måste va fler än de negativa! Såhär ser min lista ut:

Saker jag inte är nöjd med:
Mina fötter
Min näsa
Mina naglar

Saker jag är nöjd med:
Mina tänder
Min rumpa
Min längd
Mitt pigment
Mina läppar
Min rygg

De negativa sakerna får man försöka att förbättra, tex:
Jag kan inte göra något åt mina stora fötter, men whatever, vem bryr sig om hur stora fötter man har?
Jag kan sminka min näsa så den ser bättre ut
Jag kan använda lösnaglar

Och de positiva fokuserar man på, hela tiden! Tänk på hur nöjd du är varje dag och tillslut så har du en bra självkänsla! Och säger nån nåt annat så är det oftast avundsjuka! För egentligen, varför ska andra bestämma om hur man ska vara och inte vara? Får man en negativ kommentar skakar man av sig den direkt och glömmer den!




Lättlurad pappa

Käkar västkustsallad

Jag: Här, ta en mussla. Lukta, dom luktar typ som tonfisk, så dom borde ju smaka tonfisk också!
Pappa: Okej!
(Han äter den)
Jag: Hur kan du ens stoppa en sån där i munnen? Har du kollat hur dom faktiskt ser ut?
(Han tar en ny, och studerar den med äcklad min)
Pappa: Äckligt! Du sa ju att dom va goda?
Jag: Nej, jag hatar tonfisk.


Ett smakprov på novellen

Såhär ser introduktionen ut;

"Jag har alltid haft en passion för bilar. Bilen är min bästa vän. Man åker med den, raggar med den och lever med den. Hade det gått så hade jag nog flyttat in i den helt och hållet. Min Mercury i 1949 års modell är en av mina bästa ägodelar. Varje kväll och natt åker jag runt i den, tillsammans med gänget som består av mig, Kalle, Gustaf, Anna och Berit. Jag och mina bästa polare, det är vi som är stadens värsta raggargäng. Till och med pensionärerna vet vilka vi är, och vi är knappast omtyckta av någon alls, förutom de andra raggargängen. Men vi lever bara livet. Vi är inte onda, bara galna."


Sovit

En sån här ful dag kan man faktiskt va inne utan att få skuldkänslor. Jag sov just i ungefär 2 timmar :D

Samma varje år

Sånt här är lika deprimerande varje år; höst- och vinterkollektion mitt i sommaren!


Skriver en novell!

Jag vill skriva ett intressant blogginlägg och jag vill skriva klart min novell. Yes, jag har börjat skriva en novell! Satt och läste några biltidningar förut (eller ja, bara 2 men whatever) Va en artikel om raggare och deras bilar och jag fick värsta idén om att börja skriva en novell. Den handlar om Anton och hans raggargäng som planerar att sommaren 1958 ska bli den bästa, de åker runt i Antons Mercury i 1949 års modell och lever livet. Kort sagt handlar det om hur det är att vara raggare på 50-talet. Att vara hatad av alla "vanliga" människor och ha rykte om sig att ställa till jävelskap, precis så som vi tycker om dom där som bor i slummarna Rinkeby och Rosengård i dagens Sverige.
Som det ser ut nu kommer novellen att bli skitbra! Måste ha mycket idéer bara så att jag kan slutföra den. Kanske ger ut som bok? Hehe, nej så blir det inte. Vet faktiskt inte ens vilka som kommer att få läsa den, jag kan ju säga att handligen inte alltid kommer att vara speciellt mild och snäll. Det kommer bara handla om hur livet som raggare var på den tiden. Totalt ärligt och riktigt!
Det här inlägget blev väl ganska intressant ändå? Skrev mer än jag trodde att jag skulle göra! Och nån dag kommer jag att göra ett inlägg som ger både tips och inspiration till er bloggläsare, bara för att jag är så sneeeeeeel! Kan säga att det handlar om självkänsla och sånt! Spännande va?

Dolmio

Står och fixar mat, tänte prova den där pastasåsen Dolmio som verkar så himla fantastisk i reklamen. Ni vet "Vilken dag är din Dolmio-dag?" Får väl hoppas att det smakar bra då, annars jä...! Neheedå, är det äckligt lever jag väl på apelsinjuice resten av dagen. Klarar jag mig också bra på! Badsugen är jag också, får väl se om man kan kirra det sen då. Nu ska jag äta Dolmio-såsen med le makaronica!


Dolmio är ett väldigt fult namn på en sås btw... Låter som en stad i Turkiet eller nåt


Idag behöver vi ingen rubrik

Tänkte berätta om en sak som hände igår. Jag tror att jag fick en äkta panikångestattack, det känns nästan fortfarande i mina nerver! Skulle gå in i min garderob, och precis när jag ska öppna dörren ser jag något på golvet i ögonvrån som rör sig, jävligt snabbt också. Kollar ner och ser en JÄVLIGT fet spindel, som springer fram för fullt, och den kommer bara närmare och närmare mina fötter...! Och jag som har stor fobi för spindlar ruschar ut ur rummet på säkert mindre än en sekund, och bara känner paniken, väl ute därifrån är jag skakis och börjar nästan gråta (lol) Anyway, skulle åka till statoil precis efter, och jag lovar, till och med när jag va där var jag fortfarande skakis. Och inte ens idag har jag kunnat gå in i min ena garderob. Det är väl bara att vänta! Jag har en känsla av att spindeljäveln sitter där inne nånstans och väntar på att skrämma livet ur mig igen.

Idag så har jag inte varit hemma på hela dagen iallafall! Drog till Trollhättan och kollade på en Cadillac med pappa, och ja, det enda roliga med den resan var väl att bilen var fin och kanske snart är på våran gård. Kan väl inte påstå att resten va roligt idag! Tre ord; damputbrott, regn och netto! (Det sistnämnda hade dock en liten rolig detalj haha!) Men vet ni vad? Nu ska jag snart söve! Ska bara ta en alvedon för att jag har så sjukt ont i magen och huvudet, och sen ska jag slå på en film! Gonatt!


TryckluftsjäveL

Nu sitter jag på jobbet och har rast. Har just druckit cpchoklad! :D Behövde en rast, för jag fick nästan vansinesutbrott på tryckluften förut när jag städade. Skulle flytta den till ett annat ställe där jag skulle städa, men så gick det inte att stänga av skiten! Så då blev jag sur och tog rast. Nu ska jag nog byta jobb så jag får va ute och göra nåt istället. Ha en bra dag!

Hiss & diss!

Hiss:

50-talet: Ja, jag vet. För mig är det 80-tal som står på favoritlistan, men just nu har jag gått in i en 50-talsperiod! Nostalgiska låtar på spotify, och tavlor med dåtidens kändisar finns det mycket av hos mig just nu. Men allra bäst va ju ändå bilarna! :D

Somna med låg musik: När jag åkte hem inatt lyssnade jag på musik i iPoden med jättelåg volym. Somnade direkt. Man blir avslappnad och sover mycket bättre!

Jag: Självklart! Man ska hissa sig själv när man vet att man är bra. Nu tänker jag inte rabbla upp alla bra saker med mig, så det räcker att säga att jag har bra självförtroende, och det räcker för att komma med på en hisslista. I'm awesome!

Diss:

Mitt sommarjobb: Ja, va ska man säga? Det enda vi gör är att städa, och det är tråkigt när man gör det 8 timmar per dag!


Wannabe: Jag har en kompis som tydligen älskar mig väldigt mycket eftersom hon härmar mig med allt! Om jag till exempel har köpt ett nytt plagg så frågar hon var jag har köpt det och sen har hon ett liknande. Hon vill göra allt jag gör som hon aldrig haft intresse av förut, och hon vill se ut som mig, ha min stil liksom. Visst, man kanske ska ta det som en komplimang att hon gillar hur jag är, men nån gräns måste det väl ändå finnas! Det är sjukt störande!


RSS 2.0