Bloggpaus

Kommer inte att blogga på några dagar pga vissa orsaker. Kommer tillbaka till helgen eller nästa vecka!


Sommarjobb!

Nu har jag fått sommarjobb! Wonderful! Kommer börja jobba nästa måndag, och kommer sammanlagt jobba i 3 veckor.

Slänger upp en bild från klassfesten i onsdags. Lånad av Louise :)



 

Upptagna dagar

Ska försöka fixa bättre uppdatering! Men haft ganska fullt upp senaste dagarna.

Torsdag; Drog till stan med cariN, sen hem till henne och rökte vattenpipa och chillade. Drog även ner och tänkte bada men det va sjukt kallt! Somnade runt 4 på morgonen ungefär.

Fredag; Vaknade klockan 9 och gick hem, eftersom hon skulle jobba på gelleråsen. Gjorde ingentning mer den dagen.

Lördag; Åkte upp till mamma och lämnade min bror där som ska va där i 2 veckor till. Åt en sjukt god nachos-tallrik på pizzerian i Sysslebäck! Kom hem vid 11 på kvällen ungefär, Yasmine kom hit vid 12 och sov över.

Söndag; Vi vaknade runt halv 1, och sen åke vi till hennes mormor. Kom hem vid 7 ungefär? Åkte till cariN och rökte vattenpipa och snackade.

Idag; Vaknade ganska tidigt. Följde med pappa till frisören och sen drog jag till apoteket och hämtade ut mina minipiller. Nu ska jag städa!

Perfekt dag

Ja, gårdagen va ju helt fantastisk. Skolavslutning först, sen åka och få lite grejer som efter varje skolavslutning. Vid 5 hämtade cariN mig och vi åkte till klassfesten. Och det var sjukt kul där! Ett perfekt avslut för världens bästa klass, så tack alla! Kommer sakna alla sjukt mycket också :( Vi drog vidare till strandfesten vid 9 och vid halv 2 ungefär skulle vi hem. Jag hade sjukt ont i mina fötter och va dödligt trött och däckade nästan i bilen haha!
Well, första sommarlovsdagen nudå. Om ungefär 2 timmar ska jag till stan med cariN, ni får veta mer sen!

Shoppat

Avslutningsmiddag i skolan idag, och sommarlov imorrn! Kommer sakna alla så sjukt mycket! Efter skolan drog jag till Karlstad och shoppade lite. Skor och skolavslutningsklänning blev det :)


Ser mycket bättre ut när man har på sig den!


Älskar skorna <3 Som ni ser har jag storlek 42, väldigt svårt att hitta skor för min del...

Nattblogg

Yes, min dag blev väldigt bra! Men som sagt, ni får inte reda på va jag gjorde. Nu sitter jag framför The sims 3 med en grogg och njuter av livet, nice :)

Borta hela dagen

Idag blir det ingen bloggning. Ska snart ut och fixa lite grejer, och sen inte vara hemma på hela dagen! Dock så får ni inte veta vad jag ska göra, sorry :) Kanske kommer göra ett snbbt inlägg inatt, annars så blir det imorrn som vanligt. Nej, nu måste jag sminka mig och göra mig iordning så jag hinner! Ha en riktigt bra dag, för det ska jag!

Johnny Knoxville

Jag vet, han är rätt gammal, men kolla bara va snygg han är! Ska slå på Dukes of Hazzard 2 nu så jag får titta på honom ännu mer :D Yum!



Äntligen

Sista "normala" skoldagen idag, äntligen! Nästa vecka är det bara städning och shit. Inga fler grejer att plugga på, och inga uppsatser eller nånting! Behöver inte tänka på grejer man måste göra, känns som en ängel satt upp vingar på min rygg! Så sjukt underbart!


Bildprojektet!

Förresten, ni vet det där bildprojektet jag skrev om att jag skulle göra? Jag gjorde klart det och lämnade in igår. Gjorde ett collage med alla mina snyggaste bilder. Och jag fick mvg! Men jag förstår, det blev ju hur snyggt som helst, så självklart förtjänar jag det! Är faktiskt så himla nöjd att jag satt upp det på väggen ;)

Alla bilder har jag tagit, förutom bilden på mig längst upp som duktiga Angelique tagit!


Dåligt

Ingen bra dag precis... Skulle sjunga på musiken, var nervös så jag trodde jag skulle dö innan. Sen när jag väl börjar sjunga så blire det för ljust, och sen i refrängen blir det JÄTTELJUST! Gudars, fyfan va misslyckat det blev. Jag vet ju att jag är bra på sjunga, men varför ska jag faila just när jag sjunger inför andra? Men det är väl så livet är.......................
Badade idag med Yasmine, eller ja "badade". Det va så kallt att jag varken simmade eller doppade mig, så då blev det inget med det! :D Imorrn ska jag iallafall till tandläkarn, och det gillas inte. Usch för tandläkare :(

Stan

Idag drog jag till stan med cariN! Först skulle jag till lassarettet, och sen åkte vi in till stan och mötte Jonte och Benjamin. Käkade jordgubbar, och hade allmänt kul som vanligt. CariN köpte en sån här lång "cigaretthållare"? En sån som den där elaka kärringen i "101 dalmatiner" har! Kan ju säga att den blev kvällens uppmärksamhetsmagnet. Alla ville prova den samtidigt haha!


AJ!

Såhär ser mina ben ut just nu. Det visar hur fel det kan gå om man inte är försiktig när man rakar. AjajAJ! Svider som satan!




Ägd

Nu är jag frisk igen! Drog till skolan förut som vanligt vid halv 8, men när jag kom dit så var det ingen där? Då kollade jag på alla lappar som hänger i rasthallen, och då såg jag att vi började 10! Lol, snacka om att bli ägd... Jag kunde ju ha sovit nu :( Men nu ska jag spela GTA tills klockan blir halv 10 sen dra tillbaka till skolan.

Be patient

Fortfarande sjuk, bättre uppdatering kommer snart när jag är frisk igen.

Sol!

Jag har blivit ännu mer förkyld nu, så idag stannade jag hemma. Min bror är också sjuk så korkade som vi va cyklade vi ner till sjön och skulle bada(!) Det va äckligt kallt så det blev inget, och tur va väl det, annars skulle jag säkert va dödsförkyld eller nåt nu. Jag stekte istället ute i solen i en och en halv timme, så nu är jag ganska brun :D  


RSS 2.0