Tuggummitävling

Fick med mig massa tuggummi från mamma igår. Jag älskar tuggummin! Jag och min bror brukar faktiskt tävla om vem som får in mest tuggummin i munnen, och det ska vi göra nu!


Dags för egen bil snart?

Vaknade för en stund sen. Har sovit ut riktigt mycket inatt! 12 timmar! Väldigt underbart. Förkyld har jag blivit också, typiskt? Har ju så sämst immunförsvar också. Blev ingen uppdatering igår, va inte hemma på hela dan, och pallade inte slå på datorn i bilen. Det blir lagg med internet då vet ni. Åkte iallafall upp till Nordvärmland och va en stund hos mamma bland annat. Och vet ni va? :D Pappa och jag kollade på en bil, till mig! Wonderful att snart få egen bil! Innan jag blir 16 så sa han att jag kunde få börja i folkrace om jag ville, najs, MEN hur ska jag våga sätta mig bakom ratten och köra? Även om jag är bra på bilar i allmänhet, så ska jag va ärlig; jag glömmer alltid vilken pedal som är bromsen och vilken som är gasen. Hur kan man ens blanda ihop det? Vilket korkhuve jag är ibland va :D Men iallafall, den bilen vi tänkte köpa blev inte köpt igår. Han som hade den va tvungen att tänka på saken, sen får vi väl se hur det blir. Rätt coolt ändå att få se mig sitta bakom ratten och köra ellerhur? King of the road! ;)
Tog även lite kort på en av pappas bilar, som jag ska ha till mitt bildprojekt i skolan. Bilderna blev väldigt bra!


En av dom, snygg va?


Vägen till att bli en känd och duktig artist krävs mer än en kass låt, korkade wannabes!

Jag har alltid gillat 80-talet. Jag älskar alla stora hårfrisyrer och musiken är helt awesome! Aldrig kommer det att finnas så bra musik som musiken på 80-talet. Och ska jag vara helt ärlig om nutidens 2000-talsmusik är det skit. Amatörrap på youtube som alla fjortisar anser vara så himla bra. De går runt och spelar upp någon random raplåt som någon wannabe har lagt in på youtube och tror tydligen att han eller hon ska bli känd. Det finns alldeles för många av dom. Och mest berättar dom om hur misslyckat deras liv är, och om alla kärleksproblem. Jaha, gör nåt åt saken, gå till en kurator, det hjälper ju knappast att skriva en låt om det och sedan lyssna på den och bli ännu mer deprimerad av den tragiska texten? Så alla dessa rappare kan ju bara sluta göra dålig musik och leka kändisar. Det är inte ens musik, inte vad jag kan kalla det. Ni skriver ihop någon text som rimmar bra och skaffar ett beat och ställer er och rappar. Väldigt bra "musik." Not. Eminem är bra på att rappa, han vet verkligen hur man gör, inte ni wannabes som tror att ni blir kända för en låt. Men missförstå mig inte, ALL ny musik är inte dålig. Det finns ett antal undantag, som festlåtarna med riktigt underbar bas. Maskinen är ett bra exempel. Fast 80-talet är bäst ändå. Guns n' roses är det bästa bandet nånsin tycker jag. Där har ni riktig musik. Gittarer, trummor, bas och en sångare som kan sjunga riktigt ordentligt. Japp, Axl Rose såklart. Och Slash, som blivit utnämnd till världens bästa gitarrist. Vägen till livet de lever bland pengar, fester och lyx har knappast varit så enkel. De har fått kämpa, sökt skivbolag, och uppträtt på småställen som gjorde att det tillslut kunde få leva det liv de ville ha, som kända rockstjärnor. Och det har alla världskända band och artister fått gjort. Det kan ni tänka på innan ni lägger in ett klipp på youtube med er kassa låt. Träna upp talangen först och skriv BRA låtar med BRA texter.  


Dom här trodde knappast att de var kändisar efter en låt, de kämpade istället!


Min hjärna är slut

Dålig uppdatering jag vet, men igår var jag knappt inne på datorn alls. Pluggade riktigt mycket igår och idag också, ganska ovanligt för att vara jag, brukar inte plugga så mycket som jag har gjort till det här provet. Andra världskriget, som jag ska göra imorrn. Hoppas på mvg såklart! Men anyway, annars har det inte hänt mycket mer. Imorrn ska jag och Nella åka och sola solarium! Har ju ett solarium hemma, men det har jag inte solat i på 3 år, och varför vet jag inte. Kanske är bättre i såna där allmäna solarium eller va man ska säga. Ska bli very exciting! Ännu mer exciting är att jag ska plugga lite till nu och innan jag somnar ska jag kolla på en film om Midway.


Plugga stenhårt!

Dålig uppdatering, jag vet, men den här veckan händer inget spännande i mitt liv. Förutom att jag och Nella satt i bildsalen i skolan i 3 timmar med keramiklera och försökte göra skålar. Och det roligaste var att vår lärare glöme bort oss så vi satt där efter att alla hade slutat.
Jag har typ 6 prov att göra den här veckan + religionsuppstats! Haha jobbigt värre va? Så går det när man varit i skolan för lite, skäms på mig! :( Så det blir att plugga stenhårt ikväll, just nu pluggar jag till musikprovet, och det innebär att lyssna på rågammal musik. Kul? Ne...
Men nu känner jag att jag börjar bli på riktigt dåligt humör, därför att klockan är mycket och jag har inte börjat plugga än, min kamera cpar och mitt hår är åt helvete. Därför ska jag nu börja plugga och bloggar mer imorrn.


Fastnar inte på bild idag, sorry!

Plugga vs tv

Blev ingen teater för mig idag, min lärare sa att ingen i min klass fick gå på teater, och att det var sååå viktigt att gå på svenskan istället. Hallå, jag har vg? Finns inte så mycket man kan missa på bara en lektion.
Hittat massa bra låtar som jag har tänkt att ladda ner, MEN VAD ÄR FELET MED LIMEWIRE? Funkar inte att ladda ner ju. Så, dagens val: Tv eller plugga? Jag vet ju att plugga är bästa alternativet, men det kan jag ju göra ikväll efter Norska hollywoodfruar (yes, jag ska se det!) Och jag kan ju ganska mycket i so:n iallafall. Så ja... det blir tvn idag.

Hittade en najs blomma som jag var tvungen att ta kort på


Skolan

Nu sitter jag och lyssnar på Guns N' roses och väntar på att pappa ska komma hem, så han kan skjutsa mig till skolan. Blir ganska lugn dag eftersom jag ska på teater klockan halv 1, jag var ju inte där när alla andra såg den.


För trött för att tänka ut en bra rubrik

Vi pallar inte hålla oss vakna längre, klent! (a) GonatteNNN!


Älven

Det blev ändrade planer, Yasmine kom hit och vi drog ner till älven och badade mitt i spöregnet! Riktigt kallt kan jag lova jämfört med sjön igår. Men det är så kul för hon får panik när hon landar i vattnet, så några riktiga skrattanfall fick jag iallafall! Nu ligger vi iallafall i min säng med varsin laptop och driver med folk på Omegle :D Vi ska dygna inatt tänkte vi, så det blir uppdatering inatt igen.




Vänster Yasmine, höger.. antagligen jag (H)

Filmmys ikväll

Ganska tråkig dag kortfattat. Skolan som vanligt, men skippade franskan sista lektionen, pallade inte. Satt istället på Ö19 med Yasmine, Nella, Ina och Karro och målade! Massa fina teckingar blev det, haha. Snodde Ina och Karros galanta idé och målade konstverket här under!


Snyggt! (a) Det är så man är funtad när man är 15!


Nu är jag hemma och ska nog lägga mig snart och slå på en film. Har mensvärk så det blir att ta det lugnt ikväll och ha Desperate housewivesmaraton! Har redan sett hela säsong 2, men får aldrig nog. Mitt favoritprogram! Så vi ses ikväll eller något!


Första doppet avklarat!

Jag, Yasmine, Madde och Johanna drog ner till stranden och tog första doppet, och så kallt va det faktiskt inte om jag ska vara ärlig! Men vädret kunde ha varit bättre, det började åska tyvärr. Och oturligt nog råkade Madde få med sig mig mobil hem när vi skulle därifrån. Får tillbaks den imorrn i skolan, men hur ska jag klara mig utan den tills imorrn liksom? Känns väldigt tomt utan den kan jag säga!
Men nu ska jag snart säga gonatt. Tycker det är lite mysigt att sova samtidigt som man hör regnet utanför, så jag hoppas att det regnar mycket inatt! Dock inte imorrn för den här veckan får jag ingen skjuts till skolan. Men nästa vecka ska min moppe in på servning och sen kan jag köra med den igen! Jag längtar. Men whatever. Gonatt på er!

Varmt

Kom nyss in, har legat ute på altanen. Är inte så soligt idag, men det är ju så varmt så jag la mig ute och solade utan sol! :D Nu ska jag duscha, raka benen och sen fixa mig. Ikväll blir det nog första doppet med Madde och Yasmine. Om jag inte fegar ur... Ja, det kommer säkert att vara iskallt i vattnet, men jag SKA doppa mig, det lovar jag!

Issaften och iPoden gjorde mig sällskap i värmen


Sova + Hiss&diss

Ska snart lägga mig. Somnade halv 2 igår natt, inte okej! Höll på att somna i skolan, och vill inte riskera samma sak imorrn. Men först kommer en hiss&diss lista!

Hiss:

Läppstift: Jag är som Maria Montazami, beroende. Ingenstans utan mitt rosa läppstift!

Sommar: Sommaren är påväg och det känns totalt underbart <3

Lösnaglar: Bra för de som vill ha snygga naglar men inte kan sluta bita på dom som jag. 

Pengar: Vem älskar inte pengar?

Fester: Yes, det är überkul att festa!

Diss:

Spindlar: Jag HATAR spindlar. Hittar dom titt som tätt i källaren och i mitt rum, och det känns som jag får en hjärtattack när jag ser dom.

Tidiga morgnar: Jag är så himla trött och sur på morgonen, och det känns helt värdelöst att gå upp tidigt.

Blondering: Egentligen är det ju både bra och dåligt... Men jag måste tyvärr dissa, för att sedan i somras har jag blonderat mig regelbundet, och det har lett till att jag har tappat jättemycket hår, så mycket att folk tror att jag har klippt mig. Och det växer ju så segt!


Första inlägget

Jaha, då har jag skaffat blogg igen. Efter ett x antal misslyckade försök att börja blogga så har jag bara tagit bort de gamla bloggarna. Men den här kommer dock inte att bli borttagen. Jag ska ju bli nästa Kissie! Ja, det var ett skämt. Haha kul fast ne. Men en bra blogg kommer det att bli, mycket uppdateringar och en del bilder. Modeblogg? Musikblogg? Humorblogg? Kan ju säga att det kommer bli en liten mix av allt. Kommer skriva om mitt liv, och då kommer ni att få läsa om lite allt möjligt. Och som sagt... en bra blogg!
Undrar hur många gånger ordet "blogg" fanns med i det här inlägget? Heheheeee

RSS 2.0