Vägen till att bli en känd och duktig artist krävs mer än en kass låt, korkade wannabes!

Jag har alltid gillat 80-talet. Jag älskar alla stora hårfrisyrer och musiken är helt awesome! Aldrig kommer det att finnas så bra musik som musiken på 80-talet. Och ska jag vara helt ärlig om nutidens 2000-talsmusik är det skit. Amatörrap på youtube som alla fjortisar anser vara så himla bra. De går runt och spelar upp någon random raplåt som någon wannabe har lagt in på youtube och tror tydligen att han eller hon ska bli känd. Det finns alldeles för många av dom. Och mest berättar dom om hur misslyckat deras liv är, och om alla kärleksproblem. Jaha, gör nåt åt saken, gå till en kurator, det hjälper ju knappast att skriva en låt om det och sedan lyssna på den och bli ännu mer deprimerad av den tragiska texten? Så alla dessa rappare kan ju bara sluta göra dålig musik och leka kändisar. Det är inte ens musik, inte vad jag kan kalla det. Ni skriver ihop någon text som rimmar bra och skaffar ett beat och ställer er och rappar. Väldigt bra "musik." Not. Eminem är bra på att rappa, han vet verkligen hur man gör, inte ni wannabes som tror att ni blir kända för en låt. Men missförstå mig inte, ALL ny musik är inte dålig. Det finns ett antal undantag, som festlåtarna med riktigt underbar bas. Maskinen är ett bra exempel. Fast 80-talet är bäst ändå. Guns n' roses är det bästa bandet nånsin tycker jag. Där har ni riktig musik. Gittarer, trummor, bas och en sångare som kan sjunga riktigt ordentligt. Japp, Axl Rose såklart. Och Slash, som blivit utnämnd till världens bästa gitarrist. Vägen till livet de lever bland pengar, fester och lyx har knappast varit så enkel. De har fått kämpa, sökt skivbolag, och uppträtt på småställen som gjorde att det tillslut kunde få leva det liv de ville ha, som kända rockstjärnor. Och det har alla världskända band och artister fått gjort. Det kan ni tänka på innan ni lägger in ett klipp på youtube med er kassa låt. Träna upp talangen först och skriv BRA låtar med BRA texter.  


Dom här trodde knappast att de var kändisar efter en låt, de kämpade istället!


Kommentarer
Postat av: FERHAT - Studerar till sjuksköterska

För nästan en vecka sedan bestämde jag mig för att sluta blogga och vilket jag gjorde. Men alla läsare mailade och ville att jag ska fortsätta. SÅ efter sommaren ska jag börja blogga igen men undrar lite grejer. Du kanske har aldrig läst min blogg men skulle ändå vara tacksam om du kunde svara på ett par frågor :).



Jag har haft min blogg i 3 år och undrar om du tycker att jag skaffa en ny blogg eller fortsätta på den bloggen jag har? Sen så undrar jag om du har förslag på vad mer jag kan skriva om förutom det jag skriver om redan, d.v.s om min utbildning (sjuksköterska), ferhat kändis bilder, magic trick o.s.v.4

2010-05-29 @ 01:08:41
URL: http://ferhat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0